Werken bij Jongleren Den Haag
Den Haag Werken bij JongLeren

Managementassistente 24 uur (verdeeld over  3/4 dagen)

Ben jij een spin in het web en voel jij je als een vis in het water wanneer je meerdere ballen tegelijk hoog moet houden? Bewaak jij de overzichten en behoud je structuur? Ben je veelzijdig en een echte aanpakker en heb je altijd al willen werken voor een ambitieuze maatschappelijke organisatie? Dan ben jij de nieuwe management assistente waar JongLeren naar op zoek is!


JONGLEREN

JongLeren is binnen de kinderopvangbranche in Den Haag dé expert en marktleider in het bieden van producten en diensten die aansluiten bij kinderen en gezinnen die wonen in wijken met een lage sociaal economische status. JongLeren werkt intensief samen met het primair onderwijs, de gemeente en maatschappelijke organisaties. We bieden oplossingen voor lokale en gemeentelijke maatschappelijke vraagstukken. Daarnaast initiëren we en werken we mee aan relevante onderzoeken, innovatieve programma’s en delen we opgedane kennis en ervaring.  JongLeren is flexibel, innovatief en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het werk en aan onze medewerkers. Werken bij JongLeren is altijd boeiend en veelzijdig. JongLeren wordt ondersteund door Xtra.

JE BAAN

JongLeren heeft 54 locaties, verspreid over heel Den Haag. Deze locaties zijn verdeeld over 5 gebieden en elk gebied heeft een eigen gebiedsmanager die leiding geeft aan de locaties in het gebied. Als administratief ondersteuner ga je een gebiedsmanager administratief ondersteunen. Je vervaardigt en verwerkt correspondentie en daar waar mogelijk handel je het af. Op verzoek van de gebiedsmanager organiseer je bijeenkomsten, bereid je deze bijeenkomsten of vergaderingen voor door het opstellen van een agenda en het verzamelen van de benodigde stukken en in overleg draag je zorg voor de notulen. Je plant namens de gebiedsmanager gesprekken met bijvoorbeeld (aankomende) medewerkers of met schooldirecteuren en reserveert een ruimte. Met andere woorden: je bewaakt de agenda en attendeert op gemaakte afspraken. Tot slot faciliteer je daar waar nodig de diverse werkprocessen, zoals ondersteuning bij inzet van medewerkers uit de invalpoule.

JONGLEREN BIEDT JOU

Een uitdagende en afwisselende baan in een professionele en ambitieuze werkomgeving met ruimte voor creativiteit en vernieuwing, met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kinderopvang. Afhankelijk van ervaring en opleiding bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 2.887,- op basis van een 36-urige werkweek (schaal 6).
We vragen je voor indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen en je in te schrijven in het Personenregister Kinderopvang.


JOUW TALENTEN EN AMBITIES

 • Je hebt mbo werk- en denkniveau
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
 • Je bent in staat om nauwkeuring, ordelijk en systematisch te werken
 • Je bent stressbestendig en bent in staat om overzicht te houden
 • Je kunt overweg met diverse ICT applicaties
 • Je hebt organisatorische vaardigheden
 • Je bent integer en weet om te gaan met vertrouwelijk stukken en/of informatie
 • Je bent dienstverlenend en servicegericht
 • Je bent in staat zelfstandig te werken
 • Je bent in staat oorzaak en gevolg van veranderingen in te schatten en hier actief op te anticiperen.


CONTACT

Vind je dat deze functie echt past bij jou? Laat ons zo snel mogelijk maar uiterlijk op 24 januari 2021 weten wat jouw motivatie is om te kiezen voor deze baan. De gesprekken vinden plaats op 4 februari 2021 in Wijkcentrum de Wissel  (Van Meursstraat 1a).
Als je vooraf meer wilt weten over JongLeren of de functie, neem dan contact op met Henny van der Zanden, 06 24 92 6904.

Algemene informatie over de organisatie vind je op www.jonglerendenhaag.nl

Deze functie wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Alle velden gemerkt met een * dienen te worden ingevuld anders wordt het formulier niet verstuurd. Dat zou jammer zijn ….

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.