Pedagogisch medewerker flexpool 7-35 uur

Voor onze flexpool zijn we op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers die stevig in de schoenen staan, goed kunnen samenwerken, helder kunnen communiceren en creatief zijn in het bedenken en uitvoeren van activiteiten. Het aantal uren wordt in overleg met- en afhankelijk van jouw beschikbaarheid vastgesteld. Bij voorkeur ben je in ieder geval op de woensdag en/of vrijdag beschikbaar. Je werkt gemiddeld 1 uur per dag meer, zodat je de schoolvakanties vrij bent. Je zult worden ingezet op alle locaties in de stad. Doorgroeien naar een vaste locatie behoort natuurlijk tot de mogelijkheden!

JE BAAN

Elke week ziet er weer anders uit. Verschillende locaties, verschillende kinderen en verschillende collega’s. Ook het aantal uur dat je werkzaam bent kan wisselen. Saai of eenzijdig is deze baan dus absoluut niet. Ook kan het zijn dat je wordt gebeld en dat je 2 uur later voor de groep staat. Deze baan staat synoniem aan snel schakelen en werken in diverse teams verspreid over Den Haag. Je dag start om 8.15 uur of om 12.00 uur.Het ontwikkelingsniveau van de kinderen is heel divers waardoor je met elke peuter specifiek aan de slag gaat a.d.h.v. een ontwikkelplan. Alle activiteiten zijn gericht op het zelf spelend ervaren en ontdekken.
In onze uitdagende en veilig ingerichte ruimtes draag je bij aan het bieden van een vertrouwde en gezellige omgeving voor peuters in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar. Dat doe je met enthousiasme en passie voor het vak. Samen met collega’s stimuleer en begeleid je de kinderen in hun ontwikkeling, aansluitend bij hun behoefte en mogelijkheden. Je werkt samen met ouders vanuit de visie van JongLeren.

JONGLEREN BIEDT JOU

Flexibiliteit in uren en dagen. In de flexpool van JongLeren kies jij het aantal uur dat minimaal wilt werken, dit aantal uur staat vast en krijg je sowieso uitbetaald. Deze uren kunnen flexibel worden uitgebreid. Er zijn contracten in de varianten 7-14 uur/ 14-21 uur / 21/28 uur en 28-35 uur.
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een professionele en ambitieuze werkomgeving met ruimte voor creativiteit, vernieuwing en ontwikkeling, met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kinderopvang. Afhankelijk van ervaring en opleiding bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 2.887,- op basis van een 36-urige werkweek (schaal 6). Wanneer we tevreden zijn over je functioneren en inzet, behoort een contract voor onbepaalde tijd zeker tot de mogelijkheden! In de schoolvakanties ben je daarnaast doorgaans vrij.
Je dient voor aanvang van je dienstverband bij JongLeren geregistreerd te staan in het Personenregister Kinderopvang door middel van een recente Verklaring Omtrent Gedrag.


JOUW TALENTEN EN AMBITIES

 • Je hebt kennis van- en ervaring binnen de pedagogiek, voorschoolse educatie en het primair onderwijs;
 • Je hebt een strategisch en analytisch inzicht met visie en bent in staat dit in te zetten op het gebied van beleid en kwaliteit. Je kunt anderen meenemen in de gekozen richting;
 • Je hebt bestuurlijke sensitiviteit welke je weet in te zetten in je rol van ambtelijk secretaris;
 • Je bent een spin in het web en tegelijkertijd weet jij exact wat er speelt;
 • Je bent de rechterhand van de directeur maar durft ook positie te nemen, zonder de relatie te schaden;
 • Je hebt een overstijgende blik en ziet verbanden, samenwerkingen en kansen en/of mogelijkheden;
 • Je bent zowel verbaal als schriftelijk zeer vaardig;
 • Je bent prettig in de omgang en weet op een natuurlijke manier mensen aan je te binden;
 • Je bent in het bezit van een relevant diploma en hebt WO werk-/ en denkniveau;
 • Je bent een verbinder met uitstekende tactische vaardigheden;
 • Je bent zichtbaar, actief en effectief in het inzetten en onderhouden van netwerkrelaties.


CONTACT

Heb je interesse in deze functie bij JongLeren? Solliciteer dan direct en laat ons weten wat jouw motivatie is om te kiezen voor deze uitdagende baan.
Als je vooraf meer wilt weten over JongLeren of de functie, Stuur dan een email aan flexpool@jonglerendenhaag.nl.

Algemene informatie over de organisatie vind je op www.jonglerendenhaag.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Alle velden gemerkt met een * dienen te worden ingevuld anders wordt het formulier niet verstuurd. Dat zou jammer zijn ….