Werken bij Jongleren Den Haag
Den Haag Werken bij JongLeren

Pedagogisch Medewerker (locatie Anne Frank, Escamp) 17,5 uur

JongLeren is voor de locatie Anne Frank in de wijk Bouwlust in Escamp op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker die stevig in de schoenen staat, goed kan samenwerken, helder kan communiceren en creatief is in het bedenken en uitvoeren van activiteiten. Dat je een twinkeling in je ogen krijgt van werken met jonge kinderen is natuurlijk een must.
Je krijgt een contract voor 17,5 uur en  je werkdagen zijn maandag, dinsdagochtend en vrijdag. Het is eventueel mogelijk om deze vaste plek te combineren met extra uren in de flexpool. Je werkt gemiddeld 1 uur per dag meer, zodat je in de schoolvakanties in principe vrij bent.


JE BAAN

In onze uitdagende en veilig ingerichte ruimtes draag je bij aan het bieden van een vertrouwde en gezellige omgeving voor peuters in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar. Dat doe je met enthousiasme en passie voor het vak. Samen met collega’s stimuleer en begeleid je de kinderen in hun ontwikkeling, aansluitend bij hun behoefte en mogelijkheden. Je werkt samen met ouders vanuit de visie van JongLeren.


JONGLEREN BIEDT JOU
Een uitdagende en afwisselende baan in een professionele en ambitieuze werkomgeving met ruimte voor creativiteit, vernieuwing en ontwikkeling, met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kinderopvang. Afhankelijk van ervaring en opleiding bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 2.899,- op basis van een 36-urige werkweek (schaal 6). In de schoolvakanties ben je doorgaans vrij.
Je dient voor aanvang van je dienstverband bij JongLeren geregistreerd te staan in het Personenregister Kinderopvang door middel van een recente Verklaring Omtrent Gedrag.


JOUW TALENTEN EN AMBITIES

 • Je bent in het bezit van een (S)PW-3 of (S)PW-4 diploma
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingsfases van peuters en bekend met
  observeren en registreren van alle ontwikkelingsgebieden
 • Je gaat met respect om met de autonomie van een kind
 • Je kunt goed omgaan met zowel peuters als hun opvoeders
 • Je bent verbaal sterk en je staat stevig in je schoenen
 • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen en meewerken aan de ontwikkeling van
  JongLeren
 • Je bent in het bezit is van een VVE-certificaat (pré)
 • Je voldoet bij aanvang van het dienstverband aan het taalniveau 3F

CONTACT

Heb je interesse in deze functie bij JongLeren? Solliciteer dan uiterlijk voor 19 januari 2021 naar deze functie. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op 20 januari.
Heb je nog vragen? Bel dan Ingrid van der Stijl, gebiedsmanager, 06-14351026.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Alle velden gemerkt met een * dienen te worden ingevuld anders wordt het formulier niet verstuurd. Dat zou jammer zijn ….

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.