Pedagogisch Medewerker (locatie Houtwijk) 21 uur

Voor onze locatie peuterleerplek Houtwijk in Den Haag zijn we voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste, actieve en betrokken pedagogisch medewerker voor 21 uur per week (maandag en vrijdag de hele dag en dinsdagochtend en woensdagmiddag.) Je werkt 1 uur per hele dag extra en een half uur per halve dag om in de schoolvakanties in principe vrij te zijn. Een combinatie met uren in de invalpool is eventueel mogelijk


JE BAAN

Peuterleerplek Houtwijk werkt samen met basisschool Houtwijk. De peuterleerplek en de basisschool werken met het programma ‘Peuter- en Kleuterplein’. Peuterleerplek Houtwijk heeft op dit moment 3 groepen.
In onze uitdagende en veilig ingerichte ruimtes draag je bij aan het bieden van een vertrouwde en gezellige omgeving voor peuters in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar. Dat doe je met enthousiasme en passie voor het vak. Samen met collega’s stimuleer en begeleid je de kinderen in hun ontwikkeling, aansluitend bij hun behoefte en mogelijkheden. Je werkt samen met ouders, basisschool en partners in de wijk vanuit de visie van JongLeren.


JONGLEREN BIEDT JOU
Een uitdagende en afwisselende baan in een professionele en ambitieuze werkomgeving met ruimte voor creativiteit, vernieuwing en ontwikkeling, met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kinderopvang. Afhankelijk van ervaring en opleiding bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 2.899,- op basis van een 36-urige werkweek (schaal 6). In de schoolvakanties ben je doorgaans vrij.
Je dient voor aanvang van je dienstverband bij JongLeren geregistreerd te staan in het Personenregister Kinderopvang door middel van een recente Verklaring Omtrent Gedrag.


JOUW TALENTEN EN AMBITIES

 • Je bent in het bezit van een (S)PW-3 of (S)PW-4 diploma
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingsfases van peuters en bekend met observeren en registreren van alle ontwikkelingsgebieden
 • Je gaat met respect om met de autonomie van een kind
 • Je kunt goed omgaan met zowel peuters als hun opvoeders
 • Je bent verbaal sterk en je staat stevig in je schoenen
 • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen en meewerken aan de ontwikkeling van JongLeren
 • Je bent in het bezit is van een VVE-certificaat (eis) of bent bereid dit zsm te halen
 • Je voldoet bij aanvang van het dienstverband aan het taalniveau 3F/2B

CONTACT

Heb je interesse in deze functie bij JongLeren? Solliciteer dan uiterlijk voor 5 juli a.s. naar deze functie. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op 9 juli 2021.
Heb je nog vragen? Bel dan Olwyn van Oeffelen, gebiedsmanager op nummer 06 10 71 68 70.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Alle velden gemerkt met een * dienen te worden ingevuld anders wordt het formulier niet verstuurd. Dat zou jammer zijn ….

 • Drop files here or
  Accepted file types: doc, docx, pdf, jpg, Max. file size: 64 MB, Max. files: 2.
   Toegestane formaten: doc, docx, pdf, jpg
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.