Pedagogisch Medewerker (locatie Kladderkatjes) 17,5 uur

Voor onze locatie peuterleerplek de Kladderkatjes in Den Haag Escamp zijn we voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste, actieve en betrokken pedagogisch medewerker. Je krijgt een contract voor 17,5 uur per week  en je werkdagen zijn; woensdag de hele dag, donderdag een halve dag  en vrijdag een hele dag van 08.00- 16.30.
Je werkt 1 uur per hele dag extra om in de schoolvakanties in principe vrij te zijn. Een combinatie met uren in de invalpool is eventueel mogelijk.

JE BAAN

Peuterleerplek De Kladderkatjes werkt samen met de Gelderlandschool. De peuterleerplek en de basisschool werken met het programma ‘Startblokken’. De Kladderkatjes heeft op dit moment 2 groepen.

In onze uitdagende en veilig ingerichte ruimtes draag je bij aan het bieden van een vertrouwde en gezellige omgeving voor peuters in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar. Dat doe je met enthousiasme en passie voor het vak. Samen met collega’s stimuleer en begeleid je de kinderen in hun ontwikkeling, aansluitend bij hun behoefte en mogelijkheden. Je werkt samen met ouders, basisschool en partners in de wijk vanuit de visie van JongLeren


JONGLEREN BIEDT JOU
Een uitdagende en afwisselende baan in een professionele en ambitieuze werkomgeving met ruimte voor creativiteit, vernieuwing en ontwikkeling, met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kinderopvang. Afhankelijk van ervaring en opleiding bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 2.899,- op basis van een 36-urige werkweek (schaal 6). In de schoolvakanties ben je doorgaans vrij.
Je dient voor aanvang van je dienstverband bij JongLeren geregistreerd te staan in het Personenregister Kinderopvang door middel van een recente Verklaring Omtrent Gedrag.


JOUW TALENTEN EN AMBITIES

 • Je bent in het bezit van een (S)PW-3 of (S)PW-4 diploma
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingsfases van peuters en bekend met
  observeren en registreren van alle ontwikkelingsgebieden
 • Je gaat met respect om met de autonomie van een kind
 • Je kunt goed omgaan met zowel peuters als hun opvoeders
 • Je bent verbaal sterk en je staat stevig in je schoenen
 • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen en meewerken aan de ontwikkeling van
  JongLeren
 • Je bent in het bezit is van een VVE-certificaat (eis) of bent bereid dit zsm te halen
 • Je voldoet bij aanvang van het dienstverband aan het taalniveau 3F/2B

CONTACT

Heb je interesse in deze functie bij JongLeren? Solliciteer dan uiterlijk op 23 juni a.s. naar deze functie.
De kennismakingsgesprekken vinden plaats op 29 juni 2021.
Heb je nog vragen? Bel dan met Gül Mermi, gebiedsmanager op nummer 06 – 34 20 65 14 of zie onze website voor meer informatie over de Kladderkatjes: https://www.jonglerendenhaag.nl/peuterleerplekken/peuterleerplek-de-kladderkatjes/.

Algemene informatie over de organisatie vind je op www.jonglerendenhaag.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Alle velden gemerkt met een * dienen te worden ingevuld anders wordt het formulier niet verstuurd. Dat zou jammer zijn ….

 • Drop files here or
  Accepted file types: doc, docx, pdf, jpg, Max. file size: 64 MB, Max. files: 2.
   Toegestane formaten: doc, docx, pdf, jpg
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.