Den Haag Werken bij JongLeren

Projectleider Productontwikkeling 28 uur

Ondersteun jij JongLeren bij het ontwikkelen van nieuwe producten zodat de kinderen opgroeiend in Haagse wijken met sociaal economische uitdagingen voldoende kansen aangeboden krijgen zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen? Zie jij geen obstakels maar alleen kansen? Ben je een kei in netwerken? Wil jij ons helpen met het uitwerken van onze doelen? Wacht jij niet af maar pak je de regie én de verantwoordelijkheid. Ben je veelzijdig, een echte aanpakker en heb je altijd al willen werken voor een ambitieuze maatschappelijke organisatie? Dan ben jij onze nieuwe projectleider in de kinderopvang waar JongLeren naar op zoek is!


JONGLEREN

JongLeren is binnen de kinderopvangbranche in Den Haag dé expert en marktleider in het bieden van producten en diensten die aansluiten bij kinderen en gezinnen die wonen in wijken met een lage sociaal economische status. JongLeren werkt intensief samen met het primair onderwijs, de gemeente en maatschappelijke organisaties. We bieden oplossingen voor lokale en gemeentelijke maatschappelijke vraagstukken. Daarnaast initiëren we en werken we mee aan relevante onderzoeken, innovatieve programma’s en delen we opgedane kennis en ervaring.  JongLeren is flexibel, innovatief en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het werk en aan onze medewerkers. Werken bij JongLeren is altijd boeiend en veelzijdig. JongLeren wordt ondersteund door Xtra.

JE BAAN

JongLeren wil in de aankomende jaren het productaanbod vergroten. Uitgangspunt is dat dit wordt opgezet vanuit een duurzame samenwerking met het onderwijs, in verbinding met de wijk (partners) en vanuit een gedeelde (pedagogische en educatieve) visie. Het streven is om kinderen (2-12 jaar) opgroeiend in Haagse wijken met sociaal economische uitdagingen optimale kansen te geven zich breed te ontwikkelen. En daarnaast de ouders een veilige en vertrouwde omgeving te bieden voor hun kinderen en ze uit te dagen om (educatief) partner te zijn in de ontwikkeling van hun kind. Samen met een projectteam krijg je de mogelijkheid om te pionieren en nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan. Daarnaast ga je er voor zorgen dat de interne organisatie zodanig wordt ingericht dat de nieuwe producten ook daadwerkelijk van start kunnen. Intern betrokken partijen hierbij zijn onder meer facilitaire zaken, financiën en HRM. De functie heeft zowel strategische, als tactische als uitvoerende werkzaamheden.

JONGLEREN BIEDT JOU

Een uitdagende en afwisselende baan in een professionele en ambitieuze werkomgeving met ruimte voor creativiteit, vernieuwing en ontwikkeling, met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kinderopvang. Afhankelijk van ervaring en opleiding bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4.329,- op basis van een 36-urige werkweek (schaal 10). Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van 1 jaar en voor gemiddeld 28 uur per week.

Je dient voor aanvang van je dienstverband bij JongLeren geregistreerd te staan in het Personenregister Kinderopvang door middel van een recente Verklaring Omtrent Gedrag.


JOUW TALENTEN EN AMBITIES

  • Je hebt hbo+ werk- en denkniveau
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep

  • Je bent een pionier en volgt ontwikkelingen binnen de kinderopvang op de voet

  • Je denkt in kansen en mogelijkheden

  • Je hebt ervaring met projectmatig werken

  • Je bent communicatief vaardig en flexibel

  • Je bent een verbinder met uitstekende tactische en operationele vaardigheden

  • Je hebt ervaring met het uitbreiden en ontwikkelen van diensten binnen de kinderopvang

  • Je bent een ervaren netwerker die op een natuurlijke manier maatschappelijke en zakelijke doelstellingen kan realiseren

  • Je bent in staat zelfstandig te werken

CONTACT

Heb je interesse in deze functie bij JongLeren? Solliciteer dan voor 14 november 2021 naar deze functie en laat ons weten wat jouw motivatie is om te kiezen voor deze uitdagende baan.

Als je vooraf meer wilt weten over JongLeren of de functie, neem dan contact op met Emiel Grootscholten (directeur JongLeren), 06 43 39 52 46.
Algemene informatie over de organisatie vind je op www.jonglerendenhaag.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Ben je enthousiast en wil je op deze vacature solliciteren? Klik dan op deze link.
https://www.werkenbijxtra.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/sollicitatie?VcSn=716

Doordat JongLeren onderdeel uitmaakt van Xtra verloopt het sollicitatieproces via hen.
Je komt in een andere omgeving waar je online kan solliciteren. Volg het proces.
We kijken uit naar je sollicitatie!